M
Emotia! Face cat o mie de cuvinte! (Curs)

Emotia! Face cat o mie de cuvinte! Curs inovator de comunicare emotionala.

 

Training-ul open oferit de Human Performance Development International in colaborare cu Step Up va a vea loc in Timisoara, in data de 29 mai 2013. Cursantii vor descoperi ca, dincolo de retetele si teoriile despre comunicare, ceea ce simtim este ceea ce ne face sa rezonam atunci cand ni se transmite ceva. Acest curs dezvaluie corelatia dintre trairi si comunciare si ofera instrumentele necesare transmiterii eficiente a informatiei.

Curs open de comunicare emotionala

If you’re not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior. Which will it be? – Jim Bagnola

Suntem fiinte emotionale. Tot ceea ce traim si facem se bazeaza pe ceea ce simtim. Cu toate acestea, rareori constientizam acest lucru. Comunicarea nu face exceptie: este conditionata de ceea ce simtim si este sau nu eficienta in functie de cantitatea si tipurile de emotie pe care le genereaza. Retetele sunt depasite! Astazi, importanta este abilitatea de a adapta ceea ce transmitem, la ceilalti, deoarece cuvintele pot avea intelesuri diferite. Emotiile in schimb, sunt universale, sunt punctul nostru comun.

Participantii vor descoperi modalitatea in care emotiile personale influenteaza comunicarea cu ceilalti, importanta ascultarii active, importanta asumarii emotiilor personale in procesul de comunicare si metode de optimizare a mesajului in functie de partenerii de discutie.

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a-i ajuta pe cursanti sa isi creeze propriile strategii de adaptare a informatiei in functie de ceilalti.

Comunicarea  defectuoasa este, de multe ori, cauza principala a conflictelor, a sarcinilor neexecutate corect si tot ea intretine starea tensionata dintr-un colectiv.

Intr-o lume in care trairile si presiunea continua ne forteaza pe toti sa ne ridicam barierele de protectie, emotiile sunt acele lucruri pe care le vom avea mereu in comun cu ceilalti.

Emotiile sunt acel limbaj pe care il intelegem cu totii.

Cursul va fi sustinut de Andrei Vacaru, jurnalist de televiziune si furnizor de comunicare corporate.

Pentru detalii suplimentare vizitati: http://bit.ly/Curs_comunicare

Pentru inscrieri si alte informatii va rugam sa apelati persoana de contact

Coman Ancuta-Florena

Sales Project Manager

Step Up & HPDI

Mobil:+40.0755.906.975; +40.0726.451.228

No views yet

Tags: , , , , ,

Scrie un comentariu aici