M

Evenimente

mart.
26
mar
2019
Speak Up – Ediție Martie 2019 @ Ambasada
mart. 26@6:30 pm – 7:30 pm

Vă dorim o primăvara frumoasa, sa fie generos soarele cu noi toți! 😊

Vă invităm la o nouă ediție Speak Up, tema pe care o vom discuta se numește Stres Management – Arta și Știința. Privitul unei lucrări de arta reduce nivelul de stres. O spun neuroștiințele și o confirmă vizitatorii relaxați. Creierul uman declanșează mecanismele plăcerii și ale recompensei, atunci când ne scufundam în fascinanta lume paralelă, creată de artiști.

A venit timpul să ne bucurăm de același privilegiu creativ, într-o călătorie ghidată de Irina ZECHERU, trainer cu experiență și absolventă de Istoria Artei. În ultimii 3 ani, experiența Irinei s-a tradus în training-uri implementate având la bază licențe și evoluând către definirea propriilor domenii de pregătire a echipelor în materie de hard și soft skills. A fost pe rând mentor, team leader și creator de conținut.

Vă invităm la o sesiune interactivă în care vom pune împreună arta și stresul, pentru a ne împrieteni cu amândouă.

Ne vedem marți, 26 martie, începând cu ora 18:30 la Speak Up!

Vă rugăm să ne confirmați participarea prin e-mail.

Data: 26.03.2019, ora 18:30
Tema ediției: Arta și Știință
Locație: Ambasada, Strada Anton Seiller, nr. 2

apr.
17
mie
2019
Training Lean Manufacturing @ Hotel Iosefin Residence
apr. 17@8:30 am – apr. 19@5:30 pm

De ce training de îmbunătățire a proceselor?

Optimizarea continuă este calea iminentă spre performanță și calitate, de aceea avem bucuria de a vă invita să participați la training-ul Lean Manufacturing al cărui scop este să contribuie la îmbunătățirea proceselor din organizația dvs. 

În cadrul training-ului vor fi abordate concepte de bază Lean, Six Sigma și instrumente folosite precum: SIPOC, Process Mapping, Process Observation, Push-Pull, Muri-Mura-Muda, Value Stream Mapping, 5S, Visual Management, Load Balancing si Kaizen. Astfel, ajungând la simularea în timp real a unui proces menit să reflecte situații și probleme din cadrul proceselor operaționale. Obiectivul training-ului este să aducă un plus de valoare și să stimuleze participanții spre asimilarea unor seturi de metode și instrumente cu aplicabilitate imediată care vor contribui direct la rezultatele companiei.

Cu o expertiză internațională de peste 10 ani în îmbunătățirea proceselor organizaționale, business management și resurse umane, trainerul Tamas KANICS  instruiește oameni și organizații în România, Anglia, Grecia, Ungaria, Franța și Germania.


Ne vedem în 17, 18 și 19 Aprilie, 2019, începând cu ora 8:30 până la 17:30.

Locația – Hotel Iosefin Residence; Piața Alexandru Mocioni, nr. 8
Cost – Early Bird (15.03.19) – 310 Euro + TVA/participant
Cost integral – 349 Euro + TVA/participant