M
Leadership autentic – Petru Păcuraru

Leadership autentic – Petru Păcuraru

Postat de catre | decembrie 13, 2016 |

Când:
aprilie 27, 2017@9:00 am – 5:30 pm Europe/Bucharest Fus orar
2017-04-27T09:00:00+03:00
2017-04-27T17:30:00+03:00
Cost:
130 euro + TVA
Contact:
Morar Mădălina
0720 846 991

De ce Leadership autentic?

Leadership-ul autentic este un act ce ţine de echilibrul dintre valorile personale, valorile organizaţiei şi misiunea ta. Va trebui să manageriezi oameni dificili pentru a rezolva conflicte, să câştigi cooperarea şi încrederea lor, să găseşti metode pentru a-ţi motiva echipa să ajungă la cele mai bune rezultate. Utilizând practici din inteligenţa emoţională acest seminar te va învăţa cum să dezvolţi competenţele de bază pentru a fi un lider bun şi pentru a-i motiva pe ceilalţi să devină lideri la rândul lor. Vei transforma rezistenţa la schimbare în suport şi vei suprapune valorile personale ale oamenilor din echipa ta cu cele ale organizaţiei din care fac parte.

Cui se adresează acest training: team leaderilor, managerilor, supervizorilor.

Beneficii: dobândirea informaţiilor de bază despre ceea ce reprezintă un leader şi cum poate acesta să îşi dezvolte echipa, fără să renunţe la valorile proprii.

Obiectivele cursului:

1.Dobândirea informaţiilor cu privire la motivarea şi managementul oamenilor din echipa ta

2.Ajustarea stilului de leadership, dar şi a stilului personal în funcţie de fiecare situaţie în parte

3.Obţinerea unor rezultate mai bune prin tehnici potrivite de delegare

4.Înţelegerea şi aplicarea puterii leadership-ului autentic

5.Câştigarea cooperării şi încrederii tuturor oamenilor din organizaţie

6.Managementul încrederii: Modele şi influenţa în organizaţie

7.Creşterea nivelului de încredere la nivel personal, a abilităţilor de lider şi, indirect, a gradului de satisfacţie personală şi profesională prin managementul de succes al oamenilor

8.Înţelegerea şi dezvoltarea componentei de coaching prin leadeship, la nivelul echipei tale

Topicurile cursului:

Leader as Coach

Motivare

Delegare

Managementul încrederii

Evaluare Leadership 360 (Instrument Certificat HPDI)

Teste şi exerciţii

Action Plan

Trainer: Petru Păcuraru

petru-pacuraru-trainer-1

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, secţiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management la Kenessaw State University în SUA, precum şi cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.

Este fondator şi Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International), dar şi consultant şi coach în Project Management, Motivare, Leadership şi Antreprenoriat. În plus, Petru este preşedintele Fundaţiei Leaders, una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din Romania care promovează leadership-ul.

În urmă cu peste 11 ani, Petru a început colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri internaţionali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est. Împreună cu Jim Bagnola, Petru Păcuraru a fost implicat în servicii de consultanţă, programe de Dezvoltare a Competenţelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management şi Coaching pentru mai mult de 30 de companii.

Printre clienţii săi se numără companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.

În 2004, Petru a adus în România reţeaua de B2B Enablers International, iar în 2006 s-a alăturat companiei Elevate Media ca investitor şi a condus divizia de Multimedia. În 2008, a deschis un lanţ de cafenele neconvenţionale, o agenţie de turism şi un boutique de branding.  Începând din 2009, a fost consultant şi ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din Romania, situat la 120 de metri deasupra Bucurestiului – Sky Wellness.

În 2013, Petru Păcuraru a câştigat premiul de Antreprenorul Anului, în cadrul ELA (Entrepreneurship & Leadership Awards).

Scrie un comentariu aici