M
Time Management – Alexandru Buşilă

Time Management – Alexandru Buşilă

Postat de catre | decembrie 13, 2016 |

Când:
martie 23, 2017@9:00 am – 5:30 pm Europe/Bucharest Fus orar
2017-03-23T09:00:00+02:00
2017-03-23T17:30:00+02:00
Cost:
130 euro + TVA
Contact:
Morar Mădălina
0720 846 991

De ce Time Management?

Ştiai că atât colegul, cât şi şeful tău îşi doresc să petreacă mai mult timp cu familia? Şi ei vor să plece acasă la ora 18:00. Şi ei îşi doresc să termine proiectul la timp. Există foarte multe metode şi tehnici care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu Timpul. De la sisteme complexe, softuri, agende electronice, aplicaţii pentru smartphone până la coloratele post it-uri, toate vin în întâmpinarea eficientizării muncii noastre. Învaţă cum să-ţi stabileşti priorităţile şi să nu ajungi să lucrezi din urgenţă în urgenţă.

Cui se adresează acest training: managerilor şi viitorilor manageri; profesioniştilor din departamente de IT, financiar-contabilitate, marketing, vânzări, client support, HR; oricărui profesionist al cărui post presupune o bună organizare, planificare şi prioritizare a sarcinilor.

Beneficii: dobândirea informaţiilor cu privire la cele mai bune metode de gestionare a timpului, eficientizarea muncii şi stabilirea priorităţilor.

Obiectivele cursului:

1.Valorificarea timpului şi a importanţei lui

2.Stabilirea obiectivelor clare pentru o mai bună organizare a timpului

3.Realizarea unei strategii pentru eficientizarea timpului (stabilirea priorităţilor, delegare)

4.Gestionarea sarcinilor, a timpului şi a situaţiilor de criză pentru o mai bună organizare

Topicurile cursului:

Timpul şi importanţa lui

Obiective SMART

Cele 4 cadrane ale sarcinilor

Cine ne mănâncă timpul

Principiul Pareto 80-20

Trainer: Alexandru Buşilă

trainer-alexandru-busila

Dacă stai confortabil, este bine. Dacă eşti confortabil, sună la 112, eşti în comă.

De multe ori am pus mâna pe telefon şi am sunat. La celălalt capăt al telefonului eram tot eu. De multe ori nu am recunoscut că sunt în comă şi au sunat alţii în locul meu. Acei alţii sunt oamenii din viaţa mea. Iar la capătul celălalt al telefonului eram tot eu. De multe ori am preferat coma, dar la un moment dat mi s-a făcut foame şi m-am trezit. Şi de multe ori am acceptat inconfortabilul în viaţa mea ca o formă de dezvoltare personală. Şi bine am făcut!

Pe diplomele lui Alexandru scrie: licențiat în sociologie și psihologie, psihoterapeut – terapie cognitiv comportamentală.  De-a lungul timpului, şi-a căutat propriul drum în marele oraş, un drum cât o aventură de film. A început în vremea studenţiei ca gestionar într-un magazine de medicamente veterinare. Apoi, o perioadă, a lucrat ca referent media, redactor la Radio România  Actualități sau editor de imagine în Televiziunea Română. După ce a devenit trainer autorizat ANC  drumul sau a intrat în linie dreaptă. Şi-a început cariera de trainer în team buildinguri. A devenit dependent de domeniul acesta şi s-a înrolat în meseria de consultant în domeniul resurselor umane.

Cercul specializărilor sale se închide cu cea de trainer. Continental , Hella, Mondial,  Microsoft, Procter & Gamble,Toyota Material Handling Romania, Honeywelll, Expur, Travelport, Frigoglass, Arctic, Ceragon, FM Logistic, Raiffeisen Bank sunt doar câţiva dintre clienţii săi pe partea de corporate iar în ceea ce priveşte voluntariatul, şi-a donat timpul Fundaţiei Leaders, atât în teambuilding-uri cât şi în diferite sesiuni ale echipei Leaders sau ale proiectelor organizaţiei.

Şi ar mai fi ceva. Încă ceva. Alexandru îmbină cariera de trainer cu cea de psihoterapeut.N-ar şti să spună care îl bucură mai mult. Cele două moduri de viaţă se îmbină perfect. El spune că ceea ce nu poate face în şedinţele de terapie (adică să dea sfaturi), poate să facă în sesiunile de training.

Un lucru e sigur: Alexandru aproape că îi obligă pe participanţi să se uite în propriul suflet şi să descopere toate lucrurile bune  sau pe cele care au urgent nevoie să fie îndreptate. El nu este un trainer care îţi spune ce să faci ci acel trainer care te ajută să înţelegi singur cei ai de făcut ca să păşeşti pe drumul tău.

Alexandru crede că schimbarea doare. Şi de multe ori precizează că „dacă eşti într-un proces de schimbare şi te doare; bucură-te! Eşti pe drumul cel bun.”

Scrie un comentariu aici