M
Parteneriat pentru dezvoltarea resurselor umane

Companiile din Nord-Vest-ul tarii au un nou punct de reper pentru dezvoltarea si eficientizarea angajatilor. Servicii complete de HR disponibile in Timisoara si Arad. Cunoscutul trainer international Jim Bagnola reprezentat oficial in Banat. O noua abordare a resurselor umane: lucrul cu oamenii in beneficiul organizatiilor.

 

Saptamana trecuta, a avut loc in Timisoara evenimentul de lansare a parteneriatului dintre Step Up si Human Performance Development International.  La evenimentul desfasurat in incinta Swiss House, au participat specialisti  HR si manageri ai unor mari companii precum Honeywell, Flextronics, Bosch Communication Center, Profi Rom Food, etc. Invitatii au vorbit despre beneficiile  parteneriatului  pe termen lung cu cele doua organizatii dar si despre impactul pe care l-a avut aducerea in Banat a binecunoscutului trainer Jim Bagnola, cel care a introdus si conceptul de “Professional Human Being”.

In noua formula, cele doua companii ofera solutii complete de dezvoltare a resurselor umane. De la recrutare, diagnoza organizationala, analiza a muncii, elaborare de procese, instrumente de evaluare si pana la training si teambuilding, aceste servicii sunt de acum disponibile angajatorilor din zona Timisoara- Arad, intr-o formula integrata si completa.  Toate aceste segmente sunt proiectate, construite si livrate astfel incat curba de invatare sa aiba o durata si o eficienta cat mai mari.

Expertiza consultantilor implicati in proiectele  cu diferitele companii porneste de la HR si se extinde la domenii precum leadership,  psihologie, sociologie, management, antreprenoriat sau comunicare. Toti trainerii implicati in livrare sunt certificati ANC si beneficiaza de coaching permanent din partea lui Jim Bagnola.

Jim  are o experienta de peste 25 de ani in livrarea unor teme precum Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management, toate in legatura directa cu “Secretele legaturii dintre minte si trup”. Membru al “National Speakers Association”,  el este consilier pentru mangeri mai multor companii din Fortune 500 si consultant pentru institutii precum NATO, NASA, US Secret Service sau Fortele Aeriene Americane.

Human Performance Development International ( HPDI) asigura solutii si servicii complete de dezvoltare prin leadership a performantei resurselor umane. Eficacitatea dovedita a Leadership-ului in obtinerea succesului oricarei companii a determinat includerea acestei directii in toate serviciile HPDI: training, leadership mastery, strategii de dezvoltare, teambuilding-uri, evaluare on-line.

Step-Up Professional HR Services ofera cu entuziasm si dedicare servicii in domeniul resurselor umane adaptate nevoilor partenerilor. Recrutarea si selectia, respectiv consultanta organizationala sunt principalele arii de expertiza a Consultantilor Step Up.

In noua formula, cele doua companii ofera solutii complete de dezvoltare a resurselor umane. De la recrutare, diagnoza organizationala, analiza a muncii, elaborare de procese, instrumente de evaluare si pana la training si teambuilding, aceste servicii sunt de acum disponibile angajatorilor din zona Timisoara- Arad, intr-o formula integrata si completa.  Toate aceste segmente sunt proiectate, construite si livrate astfel incat curba de invatare sa aiba o durata si o eficienta cat mai mari.

No views yet

Scrie un comentariu aici