M
Recrutarea este peste tot! :)

Intr-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost calcata de un autobuz in timp ce se plimba si a murit. Sufletul ei a fost intampinat la Portile Raiului de catre Sf. Petru.

– Bine ai venit in Rai. Dar inainte sa te instalezi, se pare ca avem o problema. Vezi tu, esti un director de la resurse umane renumit si nu suntem prea siguri ce sa facem cu tine.

– Nici o problema, doar lasati-ma inauntru si gasim noi ce sa facem.

– As vrea eu, dar am ordine de sus. Va trebui sa petreci o zi in Iad si una in Rai si apoi vei alege in care din ele ai vrea sa-ti petreci eternitatea.

– De fapt eu m-am decis. Prefer sa raman in Rai.

– Imi pare rau, regulile sunt reguli, va trebui sa petreci cate o zi in fiecare. Prima zi va fi cea petrecuta in Iad.

Si astfel Sf. Petru o pune intr-un lift si o duce direct in Iad.

Usile s-au deschis si ea s-a gasit calcand pe iarba verde a unui teren de golf minunat. Mai departe era un local si in fata ei erau multi dintre prietenii ei – directori cu care lucrase si toti au intampinat-o cu bucurie. Au alergat toti spre ea, au sarutat-o pe ambii obraji si au discutat despre vremurile trecute. Au jucat o runda excelenta de golf apoi seara s-au dus in local unde a mancat o cina excelenta formata din friptura si homari. A facut cunostinta si cu Diavolul care era de fapt un tip de treaba (chiar dragut) si s-a distrat de minune spunand bancuri si dansand. Toti au dat mana cu ea si si-au luat ramas bun in timp ce se urca in lift.

Urmatoarele 24 de ore si le-a petrecut in Rai odihnindu-se pe nori si cantand la harpa.

S-a distrat de minune, si cele 24 de ore au trecut fara sa-si dea seama.

Sf. Petru a venit si a luat-o.

– Deci, ai petrecut o zi in Iad si una in Rai. Acum alege-ti eternitatea.

– Nu credeam c-am sa spun asta, adica, in Rai a fost foarte frumos, dar cred ca m-am simtit mai bine in Iad. Asa ca Sf. Petru a escortat-o la lift, si directoarea s-a reintors in Iad. Cand usile s-au deschis, s-a gasit stand intr-un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi si mizerie.

Prietenii ei erau imbracati in zdrente si colectau gunoiul in saci.

Diavolul a venit si el si si-a pus bratul in jurul ei.

– Nu inteleg, spuse femeia tremurand, ieri cand am fost aici era un teren de golf si un local unde am

mancat homar, am dansat si m-am simtit bine. Acum nu mai e decat pustiu si gunoi, iar prietenii mei sunt toti mizerabili.

Diavolul s-a uitat la ea si a zambit.

– Ieri te recrutam. Azi esti angajata……….

No views yet

Tags: , , , ,

Scrie un comentariu aici