M
Teambuilding-ul prin Ochii Clientului

Teambuilding-ul prin Ochii Clientului

Postat de catre | iulie 20, 2016 | HR Articles

Noi ştim că team building-ul ca eveniment este mai mult decât un scop în sine. Este o modalitate de a adăuga un plus de valoare fiecărui grup aflat pe drumul către echipă. Mereu ne dorim să ne adaptăm cât mai bine cerințelor clientului și să facem din fiecare program o experiență unică, iar mai apoi o amintire de lungă durată.

În 2013 am început o frumoasă colaborare cu echipa Hamilton. De atunci, creștem an de an împreună în cadrul teambuilding-urilor. Oferim feedback în cadrul evenimentelor, dar în egală măsură ne place și să primim sugestii, pentru că doar așa ne putem dezvolta.

Astfel, am discutat cu Ciprian Ractei – Manager General Hamilton România și l-am întrebat una – alta despre teambuilding-ul din acest an. Mulțumim Ciprian că ai fost de acord să ne povestești despre experiența echipei tale!

Care este valoarea pe care o aduce un teambuilding unei echipe ?

Aduce câte un gram din următoarele aspecte: colegialitate; respect; cunoaștere; comunicare; muncă în echipă și distracție cu multă voie bună.

Ce ai aflat nou despre echipa ta în acest teambuilding ?

E nevoie de mai mult timp pentru a ne cunoaște cu adevărat. Se descurcă în orice situație într-un târziu.

Ce ați luat cu voi la birou din acest teambuilding?

Amintiri plăcute și câte puțin din fiecare: respect, cunoaștere, comunicare, muncă în echipă și distracție cu multă voie bună.

Care au fost schimbările pe care le-ai resimțit la nivelul echipei în urma acestui teambuilding?

Comunică un pic mai bine și mai mult, iar conflictele par să fie mai ușoare.

În spatele fiecărui teambuilding sunt multe aspecte organizatorice care trebuie îndeplinite înainte de eveniment și de care depinde buna desfășurare a lucrurilor. Pentru noi un teambuilding reușit nu este unul în care toate lucrurile au ieșit așa cum ne-am propus. Pentru noi un teambuilding reușit este unul în care ne adaptăm nevoilor, învățăm, dar ne și bucurăm în egală măsură și unul în care echipa pleacă la drum cu idei noi și amintiri frumoase.

5000 de participanți au fost prezenți în anul 2015 în programele noastre. Experiența noastră este asigurată de cei peste 10 ani de prezență pe piață, dar mai ales de abilitățile trainerilor noștri. Peste 30 de experți în: comunicare, specialiști în management și resurse umane, psihologi, toți își pun la bătaie cunoștințele pentru a ajuta participanții să își depășească limitele.

Cu fiecare eveniment, cu fiecare companie, cu fiecare program și provocare, facem încă un pas din misiunea noastră: Creștem Oameni! Hai și tu alături de noi!

Grațiela Toader

No views yet

Scrie un comentariu aici