M

Cursuri customizate

Clients

Fiecare om este unic în felul lui, iar fiecare companie are particularitățile ei ce o diferențiază de oricare alta. Nevoile companiilor pot fi aceleași la prima vedere: de îmbunătățire a comuncării, a modului de oferire a feedbackului, de dezvoltare a abilităților de leadership etc, însă în realitate ele să necesite o abordare diferită în funcție de mai multe criterii: dimensiunea companiei, cultura promovată, obiectivele de viitor, etc.

Trainingurile personalizate asigură soluțiile cele mai eficiente pentru fiecare companie în parte deoarece răspund direct la nevoia identificată în prealabil.

În componența acestor programe sunt incluse etape esențiale în livrarea eficientă a unui training personalizat: de la colectarea informațiilor necesare pentru a stabili nevoile partenerilor noștri, până la crearea sau adaptarea structurii trainingului, oferirea instrumentelor necesare și apoi sesiunile de follow-up individuale, fiecare pas adaugă un plus de valoare. Toate acestea, pentru a ne asigura că dezvoltarea reală a participanților este un obiectiv atins.