M

Evenimente

sept.
24
mar
2019
Creative Problem Solving cu Andrei Vacaru @ The One and Only
sept. 24 toata ziua

Inovatia este conditia esentiala pentru performanta. Acest training transforma conceptul de creativitate intr-un instrument usor de folosit pentru a trece la urmatorul nivel al performantei.

Acest training este dedicat celor care se confrunta cu provocari si cu necesitatea de a le depasi alaturi de echipele pe care le conduc si celor care doresc sa isi dezvolte creativitatea si gandirea neconventionala in raport cu sarcinile de la locul de munca.

Traim o perioada in care schimbarea pare sa fie singura constanta asadar este necesar sa ne dezvolta abilitati noi care sa ne ajute sa facem fata, iar creativitatea este cu siguranta cap de lista.

Mai multe informatii despre curs puteti gasi aici:

Creative problem solving

 

oct.
15
mar
2019
Lead the change (Becoming a quick change artist) cu Jim Bagnola @ Hotel Lido
oct. 15 toata ziua

De cate ori nu v-ati pierdut cu firea datorita schimbarilor neprevazute? Atat schimbarea personala, cat si cea profesionala sunt explorate in acest curs. Invatati cum sa scapati de mentalitatea de victima, sentimentul de tradare si gandurile pesimiste.

Cui se adreseaza acest training: middle si top managers.

Beneficii: participantii vor intelege schimbarile de orice natura, vor realiza ce pot schimba si ce pot controla. In cele din urma, gestionarea schimbarilor se abordeaza prin acceptare/intelegere si ajustare.  Acest workshop invata participantii cum sa foloseasca componente ca flexibilitatea, adaptabilitatea si rezistenta pentru a anticipa schimbarea, nu a i se opune, a i se alatura in loc de a o evita. Participantii vor intelege, de asemenea, biologia schimbarii si influenta sa asupra productivitatii, stresului si sanatatii.

Cursul este sustinut de Jim Bagnola. Jim este speaker international si executive coach, devenind in urma cu 6 ani CSP (Certified Speaking Professional). Aceasta distinctie il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus si in „Top 30 lideri profesionisti din lume” in perioada 2006 – 2010 de catre Leadership Gurus International.

Aici puteti vedea mai multe informatii despre curs aici

oct.
30
mie
2019
Project Management cu Mandalina Barbu @ The One and Only
oct. 30 toata ziua
Project Management cu Mandalina Barbu @ The One and Only

Fii organizat! Respecta-ti proiectul! Managementul unui proiect presupune organizare, planificare, conducere, coordonare si evaluare a activitatilor si a resurselor necesare pentru atingerea unui anumit
obiectiv, incadrandu-te in timp si buget.

Cui se adreseaza acest training:

– Actualilor si viitorilor manageri
– Angajatilor care lucreaza cu proiecte, sau care organizeaza activitati
– Oricarui profesionist a carui activitate presupune o buna organizare, planificare si prioritizare a sarcinilor

Beneficii: acest training le ofera participantilor instrumentele necesare pentru a gestiona activitati, situatii si resurse umane in contextul unui proiect.

Mai multe informatii despre curs poti gasi aici

nov.
20
mie
2019
Time for feedback cu Oana Detesan @ The One and Only
nov. 20 toata ziua
Time for feedback cu Oana Detesan @ The One and Only

Feedback-ul este o parte importanta in cadrul comunicarii cu colegii, subordonatii si superiorii. Acest curs urmareste dezvoltarea si imbunatatirea modului de comunicare si dezvoltarea de relatii autentice si sanatoase la locul de munca.

Acest curs este in mare parte unul experiential deoarece notiunile si tehnicile despre oferirea de feedback sunt destul de usor de inteles si vor fi prezentate la inceputul sesiunii, insa focusul va fi pe exersarea feedbackului intr-un cadru de siguranta oferit de acest curs.

Cui se adreseaza acest curs?

Tuturor celor care vor sa comunice in mod autentic, eficient si sanatos cu ceilalalti, sa isi inteleaga blocajele in comunicare si sa identifice strategii de depasire a lor.

Beneficii:

Participantii vor descoperi feedback-ul si dintr-o alta perspectiva, nu din perspectiva clasicului feedback sandwich. Vor intelege elementele feedbackului, blocajele care apar in acest proces, propriile dificultati si de unde vin ele si vor pune in practica cele invatate in cat mai multe exercitii practice.

Mai multe informatii despre curs poti gasi aici