M

Despre noi

Suntem o echipă tânără, foarte dinamică şi interesată de a contribui la creşterea candidaţilor şi clienţilor cu care intrăm în contact. Considerăm că orice interacţiune umană poate însemna un proces de învăţare. Astfel ne-am dezvoltat serviciile în domeniul resurselor umane având în centru interesul pentru om şi bucuria de a creşte împreună.

Fie că este vorba despre recrutare şi selecţie, consultanţă,  traininguri sau teambuilding-uri, toate serviciile noastre sunt realizate cu entuziasm, implicare şi profesionalism.

Avem o frumoasă colaborare cu compania Human Performance Development International (HPDI), din Bucureşti, iar împreună oferim companiilor din zona de vest a ţării programe de training şi teambuilding care răspund nevoilor identificate. Pentru noi evoluţia este o constantă, aşadar inovăm în permanenţă conţinutul acestor servicii.

Compania HPDI asigură soluţii şi servicii complete de dezvoltare prin leadership a performanţei resurselor umane.

Abordarea HPDI este una modernă, bazată pe adaptabilitate la obiectivele partenerilor, evaluare rapidă şi eficientă, urmărirea permanentă a evoluţiei proceselor şi concepte unicat destinate fiecărei companii în parte. Totul, graţie unei experimentate echipe de traineri şi consultanţi.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.hpdi.ro

HPDI sunt reprezentanţii lui Jim Bagnola în România, iar împreună cu ei, îl reprezentăm pe Jim în zona de vest a ţării.

Jim Bagnola este un cunoscut speaker internaţional, executive coach şi consultant. Este expert în leadership şi cultură organizaţională, se focusează pe influenţa pattern-urilor de gândire asupra sănătăţii, fericirii, succesului şi a capacităţii de coordonare. A obţinut o distincţie acordată de National Speakers Association, care l-a inclus în speakerii de top din America de Nord. De asemenea, Jim a fost inclus în „Top 30 professional leaders in the world” de către International Leadership Guru. Este Doctor Honoris Causa la USAMV Bucureşti şi consultant pentru NASA, NATO, US Secret Service.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.jimbagnola.ro/en/

Experienţa acumulată până în acest moment, împreună cu dorinţa de a fi parteneri valoroşi pentru clienţii noştri ne poziţionează printre puţinele companii care asigură servicii complete şi profesionale în domeniul resurselor umane. Fie că vorbim de recrutare şi selecţie, training, teambuilding sau consultanţă, din anul 2005 creştem şi ne bucurăm împreună!

Echipa Step Up
Graţiela Baron
THE ARTIST
Lucia Cărămidariu
THE STRATEGIST
Oana Deteșan
THE POSITIVE
Nicoleta Nedelea
THE BELIEVER
Claudia Brîndușe
THE LEARNER
Evolutia noastra
Istoria Step Up a început în anul 2005
Din anul 2005 am strâns multe povești frumoase, construite cu profesionalism și dedicare. Personajele principale au fost companiile care au apelat la serviciile noastre, candidații interesați de o nouă schimbare în carieră, dar și specialiștii care au mediat procesele.

Oamenii sunt cea mai valoroasă componentă a unei organizații. Nu doar noi împărtășim această viziune, ci și echipa HPDI. Astfel, în 2013 a intrat în scenă o frumoasă colaborare cu echipa HPDI, specializată în oferirea de Training, Teambuilding şi reprezentanţii lui Jim Bagnola în România.

Oamenii se transformă în echipe atunci când așteptările, motivațiile, obiectivele și mentalitățile converg către un drum comun. Așa am decis ca împreună să  contribuim la dezvoltarea angajaţilor şi a companiilor, prin livrarea de Training și Teambuilding în zona de vest a țării.

Cunoaştem însemnătatea unei echipe unite şi eficiente şi de aceea am considerat importantă colaborarea cu HPDI.

De ce HPDI? Pentru că sunt o echipă tânără care oferă o nouă abordare pe partea de teambuilding-uri şi traininguri, pentru că au fost formaţi să formeze şi mai ales pentru că în cursurile lor au integrat aspecte teoretice şi practice abordate de Jim Bagnola în conferinţele şi cursurile sale.

Suntem o echipă care se implică cu entuziasm și deschidere; suntem acei parteneri de business care adapteaza mereu procesele în funcție de necesitățile clientului; consultanți care pun accentul pe empatie, dar și pe promptitudine în atingerea obiectivelor propuse; traineri care observă, predau și învață de la fiecare participant.

Orice poveste se scrie în timp, iar pentru noi timpul a reprezentat mereu o unealtă de învățare. Mulțumim clienților și candidaților pentru încrederea acordată. Alături de voi am descoperit BUCURIA DE A CREȘTE ÎMPREUNĂ!
Valori
Viziunea, misiunea şi valorile Step Up
Sunt concepte care ne ghidează în desfăşurarea muncii, reprezentând sursa inspiraţiei şi a motivaţiei noastre.
Viziune
Step Up va fi mereu una dintre primele soluţii de HR la care se gândesc organizaţiile când doresc să se dezvolte.
Misiune
Step Up face diferenţa în domeniul resurselor umane şi aduce un real plus de valoare colaboratorilor prin echipa sa de specialişti entuziaşti.
Valori
Noi credem în bucuria de a creşte împreună:
Dezvoltare
-suntem la curent cu noutăţile din domeniu;
-îmbunătăţim mereu calitatea serviciilor;
-învăţăm continuu;
-dezvoltăm servicii noi;
-cucerim pieţe noi;
-creştem împreună cu clienţii noştri;
-vrem mereu mai mult şi mai bine;
-îmbrăţişăm şi provocăm schimbarea;
Pasiune
-lucrăm cu plăcere;
-tratăm cu entuziasm fiecare proiect;
-ne bucurăm şi celebrăm fiecare realizare;
-ce facem noi e mai mult decât un job: e PASIUNE;
Încredere
-oferim confort / siguranţă / confidenţialitate -colaboratoriilor (clienţilor şi candidaţilor);
-suntem fair play în relaţia cu colaboratorii;
-asigurăm calitatea serviciilor noastre;
-răspundem prompt solicitărilor;
-dezvoltăm relaţii pe termen lung cu colaboratorii noştri;
-ne respectăm angajamentele;
Orientare către oameni (clienţi/candidaţi/angajaţi/comunitate/furnizori)
-creăm relaţii deschise şi oneste prin comunicare;
-ţinem aproape clienţii şi candidaţii noştri;
-suntem empatici şi simpatici;
-oferim servicii mereu cu zâmbetul pe buze.