M

Graţiela Baron

Fiecare poveste are un început. Atunci când doreşti o schimbare profesională, povestea începe cu un CV. Cred cu adevărat că toţi oamenii sunt frumoşi, dar este foarte important ca povestea lor să aibă o formă atractivă, care să stârnească interesul recruiter-ului de a-i cunoaşte.

Graţiela este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării. Fiind o persoană curioasă, încă din timpul facultăţii a urmat un internship în domeniul Resurselor Umane. După finalizarea acestuia, decizia a fost clară, dorind să-şi construiască o carieră în acest domeniu. Face parte din echipa Step Up de la începutul anului  2015, unde gestionează proiecte variate de recrutare şi selecţie. Şi-a început cariera de trainer în programe de teambuilding, fiind implicată și în organizarea cursurilor.

Graţiela este un recruiter pasionat de oameni şi de poveştile lor, care încearcă mereu să adauge procedurilor standard ale unui proces de recrutare puţină creativitate – pe care o consideră curaj: „Fii suficient de curajos pentru a trăi creativ”.

A colaborat cu diferiţi parteneri precum Bosch Communication Center, Dalli Group, Infobest, Ascent Soft, Rapid Solutions, Hamilton, Frigoglass şi Smart Value Services.