M

Team building

Clients

Împreună cu echipa HPDI vă oferim mai mult decât un team building. Este efortul continuu asumat la nivel de individ şi de grup; pentru că evoluţia presupune îmbunătăţire permanentă. Noi ştim că team building-ul ca eveniment este mai mult decât un scop în sine. Este o modalitate de a adăuga un plus de valoare fiecărui grup aflat pe drumul către echipă.

Dovada a ceea ce facem o reprezintă cei peste 5000 de participanți care au fost prezenți anul trecut în programele noastre. Experiența noastră este asigurată de cei peste 10 ani de prezență pe piață, dar mai ales de abilitățile trainerilor noștri. Peste 30 de experți în: comunicare, specialiști în management și resurse umane, psihologi, toți își pun la bătaie cunoștințele pentru a ajuta participanții să își depășească limitele.

Programele conținute în portofoliul nostru sunt concepte originale. Le-am creat pentru a răspunde celor mai mari provocări cu care se confruntă o echipă, precum: gestionarea situațiilor sub presiune, conștientizarea importanței fiecărui om din echipă, colaborare, comunicare eficientă, dezvoltarea creativității, automotivare, integrarea noilor angajați. Cu fiecare eveniment, cu fiecare companie, cu fiecare program și provocare, facem încă un pas din misiunea noastră: Creștem Oameni!

Echipa HPDI a creat programe de team building în care oamenii să simtă bucuria de a petrece alături de colegii lor. Team building-urile cu noi sunt ocazii prin care participanţii experiementează diverse situaţii în care îşi descoperă talente noi sau le redescoperă pe cele uitate, crează, simt şi se bucură.

Cu un click aici vezi portofoliul nostru complet 🙂