M

HeRo on the job – Training experiențial

Clients

Descriere:

Este din ce în ce mai greu să recrutăm personale potrivite pentru departamentul de HR și să bifăm nivelul de experiență, abilitățile și personalitate. Devine și mai greu atunci când trebuie să găsim persoana potrivită echipei noastre. Și atunci începem să balansăm experiența, abilitățile, personalitatea, să jonglăm cu acel profil ideal, care realizăm, după lungi căutări, că este aproape imposibil de multe ori de găsit. Dacă pentru echipa ta înclini balanța și alegi personalitatea, nu experiența, felicitări!

Noi ne dorim ca experiența noastră din domeniul recrutării să o transferăm persoanelor angajate în departamentul HR dar care nu au suficientă experiență.

În funcție de abilitățile noului coleg, dezolvăm noi skill-urile necesare unui recruiter, printr-un training on the job care poate dura între 1 și 3 luni.

De ce acest serviciu?

  • Considerăm că abilitățile, valorile și credințele persoanelor de resurse umane sunt cele mai importante, iar experiența se poate acumula.
  • Experiența noastră poate ajuta persoanele la început de drum în HR, iar nouă ne place să împărtășim din ceea ce stim.

Acest serviciu se adresează persoanelor juridice care:

  • Au o persoană de HR cu puțină experiență în domeniu și nu au resursele interne pentru a forma această persoană.

Serviciul presupune:

  • Evaluarea nevoii și așteptărilor din partea angajatorului.
  • Evaluarea nivelului de cunoștințe de recrutare a angajatului.
  • Stabilirea unor obiective.
  • Sesiuni de prezentare a diferitelor concepte de HR, shadowing lângă o persoană cu experiență, participare la diferite faze ale procesului de recrutare, jocuri de rol, coaching și realizarea etapelor de recrutare împreună cu un specialist.