M

Newsletter

Legendă

Vreau să Step Up:
Dacă-ți place să citești articole care să-ți aducă un zâmbet încă de dimineață, pe variate teme din lumea resurselor umane, dar și să fii în contact cu promoțiile noastre, atunci varianta Vreau să Step Up ți se potrivește cel mai bine!

Vreau Cursuri:

Dacă ești interesat de dezvoltarea personală și profesională, selectează Vreau cursuri și vei primi noutăți despre diverse cursuri pe care le organizăm în Timișoara.

Vreau Joburi:
Dacă vrei să fii în contact cu piața muncii, privind ofertele de angajare din diverse domenii, credem că Vreau joburi este cea mai bună alegere!

Vreau să Speak Up:

Dacă lucrezi in domeniul resurselor umane, ocupi pozitii de coordonare sau ai propriul business iar după orele de lucru, ai vrea să faci și altceva dar nu știi unde sau ce, noi te invităm la Speak Up! Vei găsi un mediu informal, subiecte de interes pe variate teme, specialiști care ne vor împărtăși din experiența lor. Când? În ultima marți a fiecărei luni. Dacă ești curios și vrei mai multe detalii selectează Vreau să Speak Up! iar noi te vom ține în contact cu evenimentul nostru.