M

Speak Up

23.01.2013 este ziua în care o dorinţă ce s-a aprins cu ceva timp în urmă a prins viaţă. Dorinţa echipei Step Up de a oferi specialiştilor de HR, managerilor şi antreprenorilor din Timişoara şi Arad un loc în care să îşi împărtăşească interesele, să discute noutăţile şi trendurile în materie de HR şi business şi să socializeze într-un cadru informal şi plăcut.

De-a lungul timpului, ne-am bucurat de prezenţa unor speakeri de renume, specialişti în domeniul lor şi dornici să împărtăşească experienţa şi cunoştinţele lor: Paul Cărămidariu, Jim Bagnola, Claudiu Popovici, Mihai Drăgoi, Răzvan Ogircin, Cristina Imre, Nicu Zegheanu, Petra Muller-Demary şi mulţi alţii.

La fiecare ediție, între 18:30 şi 20:30 timpul are o altă unitate de măsură şi anume: experienţele şi cunoştinţele împărtăşite. Pentru mulți dintre invitații noștri, evenimentul Speak Up a devenit o seară dedicată întâlnirii cu colegii de breaslă și socializării. Ne dorim să fie un timp investit cu valoare şi suntem mereu aproape de cei aproximativ 600 de persoane la care ajunge invitaţia noastră  pentru a vedea ce anume îi interesează şi pe cine doresc să vadă ca speaker la viitoarele ediţii Speak Up.

De-a lungul acestor ani am urmărit să abordăm o paletă variată de teme din domeniul: resurselor umane, antreprenoriatului, leadership-ului, dezvoltării personale, aşadar am abordat teme precum: HR- Partener Strategic, Work-Life Balance, HRs KPIs, Motivare, automotivare şi leadership personal, Coaching, Conducerea emoţional inteligentă, etc.

În plus, evenimentul Speak Up are şi o altă misiune: aceea de a avea un aport social în comunitatea din care facem parte. La fiecare ediţie avem un timp dedicat unei asociaţii/ONG local în care descoperim modul în care ne putem implica şi contribui la îndeplinirea unei misiuni umanitare, sociale sau de dezvoltare educaţională.