M

 

Servicii

Candidati
Ești în căutarea unui loc de muncă, a unei noi provocări profesionale?

Noi îți oferim oportunități de angajare în domenii variate disponibile în cadrul companiilor cu care noi colaborăm. Totodată, vei avea susținerea și îndrumarea noastră în demersul tău de a ajunge la jobul mult visat.
Indiferent care este jobul pe care ți-l dorești, care sunt dorințele tale sau nevoia ta legată de piața muncii, noi te putem ajuta să ajungi acolo unde îți dorești! Nu îți promitem minuni, dar cu siguranță te putem ajuta să fii mai aproape de ceea ce își doresc angajatorii de la potențialii angajați.
Companii
Step Up oferă servicii profesionale de suport companiilor care caută candidați ideali.
Un assessment center este un ansamblu de activități și tehnici la care candidații pentru un post sau angajații unei companii participă, cu scopul realizării unei evaluări cât mai acurate a performanței acestora.
Diagnoză organizațională

Analiza satisfacției în muncă, a motivației, surselor de stres sau plictiseală la locul de muncă, a epuizării angajaților, angajamentului organizațional, culturii organizaționale ș.a.

Analiza muncii

Realizarea sau îmbunătățirea fișelor de post.
Împreună cu echipa HPDI vă oferim mai mult decât un team building. Este efortul continuu asumat la nivel de individ şi de grup; pentru că evoluţia presupune îmbunătăţire permanentă. Noi ştim că team building-ul ca eveniment este mai mult decât un scop în sine. Este o modalitate de a adăuga un plus de valoare fiecărui grup aflat pe drumul către echipă.
Echipa Step Up & HPDI organizează în zona de vest a țării traininguri pe diferite tematici.
Acest serviciu se adresează companiilor care nu au un departament de HR și presupune detașarea unui consultant care să desfășoare unele din activitățile următoare în funcție de nevoia clientului...
Este din ce în ce mai greu să recrutăm personale potrivite pentru departamentul de HR și să bifăm nivelul de experiență, abilitățile și personalitate...
Oferim suport în recrutarea de specialiști pe diferite domenii și integrarea lor în cadrul companiilor în primele luni (3-6 luni) de la angajare.
Ce este coaching-ul? Coaching-ul este un proces ghidat, în care coach-ul, prin întrebări și ascultare activă, te ajută să îți găsești propriile soluții la problemele cu care te confrunți.